Om webbplatsen

Hundtidningen.se startades i April 2023, med ett syfte: att förse svenska hundägare med all information de kan behöva i samband med livet som hundägare.

Oavsett om du precis skaffat en valp och är en komplett ”nybörjare” i livet som hundägare, eller har haft hund i många år, så finns det något för dig på denna sida. Vårt uppdrag är att göra livet som hundägare enklare genom att samla all information ang hundutrustning, olika hundraser, hundbeteende och mycket, mycket mer.

Det kan t.ex. allt från innehåll om hur länge en hund blöder under brunst, när valpar byter tänder till en fullständig översikt över de bästa hundselarna på marknaden.

Vi strävar efter att täcka in så många relevanta områden för dig som hundägare som möjligt. Skulle vi ha förbisett något, eller om du har en förfrågan om ett ämne som du vill att vi ska skriva om, är du alltid mer än välkommen att kontakta oss.

Bakom sidan står Victor. Jag har haft hundar hela mitt liv. Först en samojed-punkt när jag var mindre och bodde hemma med mina föräldrar, som jag till och med har tatuerat på min ena arm.

Nu har jag en söt Siberian Husky, ungefär ett och ett halvt år gammal, som heter Maya. Ni kan se henne på bilden på denna sida 🙂

IMG_20210914_184318